Lederudvikling i praksis er et udviklingsforløb med fokus på de relevante udfordringer for din virksomhed og dig som leder. EP Management kan tilbyde en vifte af ydelser: Sparring for afklaring af konkrete udfordringer. Et eller flere målrettede seminarer og/eller kurser, der generelt håndterer dine og virksomhedens udfordringer. Projektlederseminarer, der løfter praksis for din og virksomhedens projektledelse til et højere niveau. Coaching og konflikthåndtering, der vender konflikter til udvikling. Et tilpasset forløb med Personligt Lederskab med 12 sparringer. Et tilpasset forløb med Effektiv Ledelse med 10 sparringer. Et tilpasset forløb med Strategiudvikling til fortrinsvis små og mellemstore virksomheder med anvendelse af de nødvendige værktøjer samt ikke mindst strategiseminarer, som en del af implementeringen.

EPM.DK er under opbygning, så kontakt venligst Erik Pedersen på mobil: 22157143 eller mail: epm@adslhome.dk. Vi kan eksempelvis få en dialog over en kop kaffe. Første møde er uden beregning.

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.