EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Psykisk arbejdsmiljø

Udvikling til et bedre psykisk arbejdsmiljø i din virksomhed skal naturligvis være med udgangspunkt i dine og virksomhedens konkrete udfordringer.

EP Management har stor erfaring med forbedring af det psykiske arbejdsmiljø i såvel den private som den offentlige sektor.

Udvikling af det psykiske arbejdsmiljø er en gevinst for enhver virksomhed, der ønsker at fremme såvel  trivsel som effektivitet.

Ved udvikling af et godt psykisk arbejdsmiljø er det nødvendigt at fokusere på de positive faktorer i din virksomheds arbejdsliv. Herved minimeres risici for din virksomheds arbejdsliv i henhold til Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø også kaldet NFA.

God ledelse, indflydelse på arbejdet,  sociale relationer og hvordan gør vi hinanden gode  er positive faktorer i arbejdsmiljøet. Oplevelse af mening i arbejdet og engagement i arbejdspladsen er andre positive faktorer. Positive faktorer i arbejdsmiljøet øger arbejdstagerens muligheder for at håndtere kravene fra arbejdet i din virksomhed.

Et af udgangspunkterne for EP Managements konsulentarbejde med psykisk arbejdsmiljø er således EP Managements mange års erfaring med forbedring af det psykiske arbejdsmiljø i en række virksomheder. Et andet udgangspunkt er forskningsresultaterne fra NFA og den fortsatte dialog med ikke mindst seniorforsker Thomas Clausen, NFA. Dertil kommer forskningsresultaterne fra CBS Handelshøjskolen, hvor Erik har været ekstern underviser og vejleder.

I en årrække har EP Managements konsulentarbejde vedrørende det psykiske arbejdsmiljø været tilknyttet rammerne fra Arbejdstilsynet i relation til det psykosociale arbejdsmiljø. Arbejdstilsynet henviser nu i stort omfang til NFA´s forskningsresultater som rammer for udvikling af det psykiske arbejdsmiljø i konkrete virksomheder.

Lederudvikling i praksis spiller generelt en afgørende rolle for udvikling af et godt psykiske arbejdsmiljø i din virksomhed.

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere