EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Lederudvikling i praksis

Mål samt overblik over lederudvikling i praksis med udgangspunkt i dine og virksomhedens udfordringer:

Udvikling af  et godt psykisk arbejdsmiljø fremmer såvel trivsel som effektivitet

Effektiv ledelse gennem et udviklingsforløb for ledere og nøglepersoner med 1 til 1 sparring. Effektiv ledelse kan med yderligere effekter gennemføres med sparring af et team.

Personligt lederskab  er et udviklingsforløb, der fremmer din personlige udvikling samt din formåen som leder.

Projektlederseminarer og interaktive projektlederkurser gør ledere og nøglepersoner til  mere kompetente projektledere. Projektledere og potentielle projektledere bliver endnu bedre til ledelse, samarbejde og interaktiv projektledelse. Der er fokus på balancen mellem klassisk projektledelse og agil projektledelse. Efter ønske kan der afholdes projektlederseminar i relation til et interaktivt projektlederkursus. Der opnås yderligere fokus på udvikling af kompetente projektledere, der fungerer effektivt og skaber et godt miljø i sin praksis.

Agil projektledelse anvendes i stadigt stigende omfang. Faktorerne stabilitet i krav, projektets størrelse, kompleksitet, hvor kritisk er det at fejle samt projektteamet er afgørende for i hvilket omfang agil projektledelse bør anvendes. SCRUM og Kanban er gode eksempler på metoder i agil projektledelse. I agil projektledelse spiller interaktiv kommunikation en afgørende rolle.

Strategi i praksis kan opnås med inkludering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere i udviklingen. Strategisk ledelse med strategisk planlægning er en forudsætning for virksomhedens succes. Strategiudviklingen forløber efter EP Managements 10, 20, 20, 50 model. Strategiseminarer medvirker til implementering af den udviklede strategi, så strategien jordnært fungerer for virksomheden.

EP Management anvender i stort omfang målrettede seminarer og interaktive kurser til inkludering af ledere, nøglepersoner og medarbejdere i den konkrete forandring. Inkludering gennem interaktiv kommunikation giver ejerskab og engagement i det prioriterede projekt. Dermed fremmer vi naturligvis projektets forankring i praksis.

Situationsbestemt ledelse er i sig selv en naturlig og effektiv ledelsesform, der kan medvirke til, at den prioriterede udvikling kommer til at fungere effektivt i praksis for dig og din virksomhed. Erik har i den forbindelse udviklet en unik udviklingsmodel, der med sine 7 indgangsvinkler kan skabe en magisk god udvikling, der fungerer i praksis.

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere