EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Om os

Erik har i mere end 40 år arbejdet med lederudvikling, projektlederudvikling, forandring, kommunikation, ledelse, personligt lederskab, teambuilding, konflikthåndtering, strategi og psykisk arbejdsmiljø i såvel den private som den offentlige sektor. Som konsulent, sparringspartner, underviser, projektleder samt en række tillidshverv er der skabt bemærkelsesværdige resultater, der har medført stor anerkendelse.

Som sparringspartner er Erik kompetent, tillidsvækkende, rummelig og med fokus på hjælp til selvhjælp, så der skabes målrettede handlinger, der overvinder givne barrierer. Økonomiske og ledelsesmæssige resultater skabes med udgangspunkt i den enkelte leder og nøglemedarbejders stærke sider samt – best practice -. Jordnære værktøjer og dialog medvirker til de ønskede gode resultater. Både som leder og menneske oplever du en meget dyb og tilfredsstillende fremgang. Virksomheden oplever lederudvikling i praksis, der opnår de prioriterede mål for virksomheden.

EP Management har udover Erik tilknyttet konsulenter på akademisk niveau med de nødvendige kompetencer. De tilknyttede konsulenter anvendes efter nærmere aftale i EP Management´s givne projekter. Erik har således et nært samarbejde med selvstændig IT-konsulent Petur Carbel, der har en profil på LinkedIn.

Petur og Erik

Erik er indehaver af EP Management og arbejder her som CEO og uafhængig managementkonsulent. Erik har gennem flere årtier været ansat deltids som ekstern underviser og supervisor på AU, AU international, Syddansk Universitet og CBS Erhvervsuniversitetet. Erik fungerer nu som deltidsansat censor for Undervisningsministeriet. Erik har HD(O) fra CBS, er  ingeniør fra Esbjerg Teknikum/Ålborg Universitet,  licentiatstudium fra DTU med forskningsprojektet brobygning med IT og har desuden Statens Erhvervspædagogiske Lærereksamen.

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere