EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Agil projektledelse

Få et interaktivt kursus fra EP Management i agil projektledelse med 2 professionelle instruktører.

En afbalanceret og effektiv anvendelse af Agil projektledelse inkl. projektstyringsværktøjer kan medvirke til virksomhedens succes.

Udgangspunktet for de konkrete valg er en analyse og afklaring af de faktorer, der karakteriserer projektet. Hvad er balancen mellem en klassisk metode for projektledelse og agil projektledelse. Følgende fem dimensioner er relevante at analysere inden de overordnede valg mellem klassisk, agil eller kombination af klassisk og agil projektledelse:

  1. Stabilitet i krav
  2. Projektes størrelse
  3. Kompleksitet
  4. Hvor kritisk er det at fejle
  5. Projektteamet

Vælger vi overordnet agil projektledelse er SCRUM agile i stadigt større omfang et naturligt valg af projektstyringsværktøj.

Hvad er Scrum | Læs alt om Scrum og Agil projektledelse | Mannaz
SCRUM opererer med iterationer af en vis varighed, medens et andet populært projektstyringsværktøj Kanban kan anvendes kontinuerligt

Kanban hjælper dig til en visualisering klart og enkelt, så du bedre kan styre projektarbejdet. Kanban fokuserer på at opnå et godt flow samt at undgå flaskehalse.

Kanban, Arbejdsproces, At Organisere

Ud over SCRUM og Kanban findes der en lang række andre projektstyringsværktøjer til agil projektledelse, der i givne situationer kan være det rigtige valg for dig og din virksomhed.

Kurset Agil Projektledelse afholdes af EP Management med de 2 professionelle instruktører Petur Carbel og Erik Pedersen.

Henvendelse via kontaktformular eller direkte til Erik på mail: kontakt@epm.dk eller mobil: 22157143

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere