EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Interaktivt projektlederkursus

Effektivitet og trivsel i virksomhedens projekter er sædvanligvis de overordnede mål, som virksomheden ønsker at opnå med et interaktivt projektlederkursus.

Få et interaktivt projektlederkursus med de 2 professionelle instruktører Petur Carbel og Erik Pedersen

Det interaktive projektlederkursus giver mere værdi til dig og din virksomhed

EP Managements interaktive projektlederkurser tager udgangspunkt i forskningsbaseret viden og analyser af de enkelte deltagere, der herefter gennemgår en udviklingsproces med udgangspunkt i praksis for projektledelsen i din virksomhed. Der kan fokuseres på projektlederudvikling i praksis med  såvel kurser som seminarer i din virksomhed eller som en del af processen i et effektivt lederudviklingsforløb. Der  anvendes en række målrettede værktøjer i såvel kurser, seminarer som konkrete lederudviklingsforløb.

Always brainstorming Cropped shot of a diverse group of businesspeople sitting together and having a meeting in the office teambuilding stock pictures, royalty-free photos & images

Med udgangspunkt i dine og virksomhedens udfordringer med projekter opnår du målrettet kompetence som projektleder.. Din kompetence som projektleder får PELS på…P for personorienteret, E for erfaring, L for lederskab samt S for styringsværktøj. Projektledere og potentielle projektledere bliver endnu bedre til ledelse og samarbejde. Du opnår en afbalanceret udvikling og anvendelse af klassisk projektledelse kombineret med en udvikling og anvendelse af agil projektledelse.

Interaktiv projektlederudvikling er en anderledes metode, som er involverende. motiverende og effektiv. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på et 2-dages projektlederkursus med max. 15 deltagere gennem interaktion med EP Management før, under og efter kurset. På kurset får du også en gensidig udveksling af erfaring med de øvrige deltagere. Alt naturligvis med – the Backbone – for projektlederudvikling i praksis fra EP Management som udgangspunkt. Et interaktivt projektlederkursus kan ydermere være en god indgangsvinkel til et senere projektlederseminar i din virksomhed.

EP Management afholder følgende interaktive projektlederkurser til kr. 13.800 eksklusiv moms inkl. frokost, middag og kaffe.

Fredag og lørdag den 25.-26. oktober 2024 i Munkebjerg Hotel i Vejle.

Fredag og lørdag den 22.-23. november 2024 i Tivoli Hotel i København.

Din aktive medvirken i det interaktive projektlederkursus er af afgørende betydning for dit udbytte inkl. din hurtige tilmelding. Der er max. 15 deltagere i hver af af ovenanførte interaktive projektlederkurser.

Tilmelding – først til mølle princippet.

Kontakt evt. EP Management tlf.: 22157143 eller e-mail: kontakt@epm.dk

Kursustilmelding:

Firma informationer

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere