EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Personligt Lederskab

Med Personligt Lederskab opnår du en personlig udvikling gennem et forløb med 12 stk. 1 til 1 sparringer med din erfarne sparringspartner fra EP Management. Du vil opleve en meget dyb og tilfredsstillende fremgang. Din virksomhed vil opleve en lederudvikling i praksis, der forbedrer de prioriterede mål i virksomheden.

Pil, Effektivitet, Omkostninger, Fart

Lev dit liv fuldt og helt! Personligt Lederskab kan være dit middel på vejen.

Gennem forståelsen af dig selv og omverdenens påvirkninger kan du gennem dette forløb opnå målrettede forbedringer med forståelsen af motivation, bevidsthed om kultur og værdier, viden om holdninger og vaner, bedre tidsstyring, problemløsning og ikke mindst en bedre evne til kommunikation.

Forløbet med de 12 stk. 1 til 1 sparringer inkluderer følgende:

  1. Forløbet indledes med en gensidig præsentation. Dine ønsker og udfordringer med personligt lederskab klarlægges med dig og i sammenhæng med din virksomhed. Opgaver om anvendelse af teori i praksis aftales ved hver sparring.
  2. Udfra dine værdier og mål i sammenhæng med din virksomhed tilpasses forløbet gennem løbende analyser. De afgørende emner for opnåelse af personligt lederskab indgår i et flow, der medfører, at udfordringerne kan håndteres og det ønskede personlige lederskab kan opnås.

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere