EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Bog om interaktiv projektledelse

Interaktiv Projektledelse – du kan bidrage til en bogudgivelse
Tilmelding til EP Managements interaktiv Projektlederkursus er en glimrende mulighed.
Er du interesseret og ønsker at blive kontaktet, så brug meget gerne EP Managements kontaktformular.
Arbejder du med projektledelse, kan du således måske bidrage til udgivelsen af en unik bog om interaktiv projektledelse. Ved samtidig deltagelse i det Interaktive projektlederkursus får du kompensation efter nærmere aftale. Vi ønsker i bogen at beskrive en række forskellige værdifulde implementeringer i praksis af interaktiv projektledelse.
Projektledelse i dansk erhvervsliv er i rivende udvikling på mange fronter med målsætninger om større effektivitet og bedre arbejdsmiljø. Projektlederens evne til ledelse og kommunikation i en række situationer kan være helt afgørende for projektets succes. Forventningerne til fleksibilitet og jobindhold har ændret sig og betyder flere og mindre projekter, der matcher den pågældende situation. I en mere reflekteret praksis er det omstændighederne, der er afgørende for, om der anvendes vandfaldsprojekter, iterative projekter, agile projekter samt i hvilket omfang digital styring er optimal og understøtter interaktiv projektledelse. Der er udviklet en lang række værktøjer inden for organisering, ledelse og projektstyring, som der kan vælges imellem afhængig af den konkrete situation. En stadig udvikling af projektlederens kompetencer i en omskiftelige verden med komplekse projekter har derfor afgørende betydning.
Det er i høj grad nødvendigt med en interaktiv tilgang fra projektleder og interessenter, så projekterne får skabt den ønskede værdi på trods af dilemmaer og andre konkrete udfordringer. Verden er stadig mere agil. Projektlederen skal i praksis kunne anvende en lang række værktøjer såsom projektkompas, kommunikationsplan, digitale styringsprogrammer og situationsbestemt projektledelse. Hvad er det rigtige at fokusere på, og hvordan gør vi det bedst.
Din aktive medvirken til udvikling af bogen Interaktiv Projektledelse er meget velkommen. Kontakt os, eller meld dig direkte til det Interaktive Projektlederkursus i Vejle eller København.
Med venlig hilsen
Erik Pedersen, CEO
EP Management
Mobil: 22157143
Mail: kontakt@epm.dk
Web: epm.dk

Udgivet
Kategoriseret som generelt

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere