EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Interaktivt projekt- lederkursus

Projektlederudvikling i praksis

Tilmelding til interaktivt projektlederkursus

22.-23. september i Vejle eller 13.-14. oktober i København

Kursustilmelding – EP Management

Gennem interaktion mellem dig og 2 meget erfarne undervisere før under og efter projektlederkurset opnår du en kompetence som projektleder, der fungerer i praksis for dig og din virksomhed. Din aktive medvirken i kursusforløbet er afgørende for udbyttet, der kan medføre en usædvanlig høj værdiskabelse.

Det interaktive projektlederkursus inkluderer:

Kursusbevis, 2 meget erfarne undervisere, digitalt møde med undervisere også før og efter kurset, der inkluderer analyser og interaktiv projektplan, i alt 7 forskellige indgangsvinkler til din læring gennem den Situationsbestemte Diamantmodel SD-modellen, der sikrer, at du bliver en kompetent projektleder i praksis. Erik har udviklet denne unikke SD-model med de 7 indgangsvinkler, der fik verdenspremiere på CBS Erhvervsuniversitetet.

Der er maks. 15 kursusdeltagere, der alle modtager relevant materiale i forløbet af det interaktive projektlederkursus. Kurserne afholdes på Munkebjerg Hotel i Vejle og Tivoli Hotel i København.

Det interaktive projektlederkursus fra EPM kan efter ønske afholdes målrettet for dig og dine kollegaer i din virksomhed med mulighed for opfølgende projektlederseminar. Anvend venligst link til kontaktformular, hvis din virksomhed overvejer at anvende det interaktive projektlederkursus fra EPM.

Kontaktformular

Fundamentet i det interaktive projektlederkursus er IT-styret, hvilket medvirker til et gennemsigtigt og dynamisk flow i kurset. En overordnet light udgave af Prince2 er basis for dynamikken. Petur er primus motor i den digitale styring, hvor din medbragte bærbar bliver anvendt i gruppeøvelserne.

Indhold i Backbone for kurset udgør 50-80 %, medens det resterende kursusindhold prioriteres med udgangspunkt i møderne med kursusdeltagere før projektlederkurset.

Hvis du har meget erfaring som projektleder, opfordres du til at præsenterer et kort indlæg i kursusforløbet, der matcher med kursusforløbets unikke flow.

Backbone for det interaktive projektlederkursus er prioriteret målrettet afhængig af de konkrete kursister.

Backbone baseres på en prioriteret interaktiv tilgang til følgende emner:

  1.  SD-modellen, Projektleder, projektorganisation, situationsbestemt ledelse, coaching, konfliktløsning, teambuilding, kommunikation, motivation, forandring, psykisk arbejdsmiljø, kultur og implementering.
  2. Projektstyringsværktøjer såsom interaktiv projektplan, portræt af projekt, projektkompas, WBS, Gantt, Kanban, Scrum, hybride projekter, Interessentanalyse, risikoanalyse, kommunikationsplan og digital styring.

Ideen med konceptet er, at du i praksis opnår en nyttig og værdifuld udvikling som projektleder, der kan anvendes i din praksis.

Gennem interaktion med din virksomhed kan du sikre en målrettet, nyttig og værdifuld udvikling i din virksomhed med udgangspunkt i EPM`s interaktive projektlederkursus.

Tilmeld dig nu til EPM`s interaktive projektlederkursus og opnå projektlederudvikling i praksis.

Kursustilmelding – EP Management

       

Udgivet
Kategoriseret som generelt

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere