EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Bæredygtig projektledelse

Bæredygtig udvikling af projektledere

Tilmelding til interaktivt projektlederkursus

22.-23. september i Vejle eller 13.-14. oktober i København

Kursustilmelding – EP Management

Gennem interaktion mellem dig og 2 meget erfarne undervisere før under og efter projektlederkurset opnår du en kompetence som projektleder, der fungerer i praksis for dig og din virksomhed. Din aktive medvirken i kursusforløbet er afgørende for udbyttet, der kan medføre en usædvanlig høj værdiskabelse.

Det interaktive projektlederkursus inkluderer:

Kursusbevis, 2 meget erfarne undervisere, digitalt møde med undervisere også før og efter kurset, der inkluderer analyser og interaktiv projektplan, i alt 7 forskellige indgangsvinkler til din læring gennem den Situationsbestemte Diamantmodel SD-modellen, der sikrer, at du bliver en kompetent projektleder i praksis. Erik har udviklet denne unikke SD-model med de 7 indgangsvinkler, der fik verdenspremiere på CBS Erhvervsuniversitetet.

Der er maks. 15 kursusdeltagere, der alle modtager relevant materiale i forløbet af det interaktive projektlederkursus. Kurserne afholdes på Munkebjerg Hotel i Vejle og Tivoli Hotel i København.

Det interaktive projektlederkursus fra EPM kan efter ønske afholdes målrettet for dig og dine kollegaer i din virksomhed med mulighed for opfølgende projektlederseminar. Anvend venligst link til kontaktformular, hvis din virksomhed overvejer at anvende det interaktive projektlederkursus fra EPM.

Kontaktformular

Fundamentet i det interaktive projektlederkursus er IT-styret, hvilket medvirker til et gennemsigtigt og dynamisk flow i kurset. En overordnet light udgave af Prince2 er basis for dynamikken. Petur er primus motor i den digitale styring, hvor din medbragte bærbar bliver anvendt i gruppeøvelserne.

Indhold i Backbone for kurset udgør 50-80 %, medens det resterende kursusindhold prioriteres med udgangspunkt i møderne med kursusdeltagere før projektlederkurset.

Hvis du har meget erfaring som projektleder, opfordres du til at præsenterer et kort indlæg i kursusforløbet, der matcher med kursusforløbets unikke flow.

Backbone for det interaktive projektlederkursus er prioriteret målrettet afhængig af de konkrete kursister.

Ideen med konceptet er, at du i praksis opnår en nyttig og værdifuld udvikling som projektleder, der kan anvendes i din praksis. Du opnår en mere bæredygtig udvikling uden læring, der ikke benyttes

Gennem interaktion med din virksomhed kan du sikre en målrettet, nyttig og værdifuld udvikling i din virksomhed med udgangspunkt i EPM`s interaktive projektlederkursus.

Tilmeld dig nu til EPM`s interaktive projektlederkursus og opnå projektlederudvikling i praksis.

Kursustilmelding – EP Management

Udgivet
Kategoriseret som generelt

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere