EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Få 50 % i tilskud til et forløb fra EP Management om strategisk interaktiv projektlederudvikling

Få 50 % i tilskud til strategisk interaktiv projektlederudvikling

Black Friday og Black Years med EP Management

Indtil 2025 kan din virksomhed modtage 50 % i tilskud fra EU og Erhvervsstyrelsen til rådgivning, projektlederseminar og projektlederkursus ved at anvende EP Management, der har helt unikke kompetencer på området strategisk interaktiv projektlederudvikling.

Der anvendes overordnet IA-diamanten udviklet af Erik Pedersen til at sikre bedst mulig håndtering af din virksomheds interaktive projektledelse

 Med IA-diamanten opnås typisk de 7 bedste løsningsvinkler i en interaktiv projektledelse, der også håndterer dilemmaer optimalt.

Hvilke dilemmaer oplever du i dit firmas projekter?

Bidrag meget gerne i kommentarfeltet med din oplevelse af typiske dilemmaer i projekter!

Find løsninger på disse dilemmaer gennem strategisk interaktiv projektlederudvikling i et forløb med CEO Erik Pedersen, EP Management

Der er således typisk en række kendte dilemmaer med udgangspunkt i den klassiske projekttrekant med tre lige lange sider 1. scope/kvalitet, 2. tid og 3. ressourcer, der helt nødvendigt skal balanceres.

Med udgangspunkt i et af dit firmas projekter inklusiv dilemmaer, kan du og dit firma samtidigt optimere værdien af et projektlederudviklingsforløb med CEO Erik Pedersen ved at  bidrage til bogen Interaktiv Projektledelse skrevet af Erik Pedersen og Petur Carbel.

Hvordan håndteres dilemmaer?

Kommunikationen i interaktiv projektledelse er helt afgørende. Der skal kommunikeres interaktivt klart og struktureret med interessenterne. Den åbne kommunikation skal stimuleres for at sikre at feedback og feedforward er hensigtsmæssig. Gennem anvendelse af den helt unikke IA-diamant kan det sikres, at fremtidige projekter bliver mere succesfulde og mere værdifulde for projektets interessenter.

Se videre på epm.dk, hvor du kan rekvirere et gratis kaffemøde om strategisk interaktiv projektlederudvikling med 50 % i tilskud

Udgivet
Kategoriseret som generelt

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere