EP Management
EP Management

Lederudvikling i praksis

Projektlederkurser

i
Vejle og København

Kaffemøde

Rekvirer via kontaktformular

previous arrow
next arrow

Den 7-stjernede IA-diamant

Verdenspremiere på model for 7-stjernet IA-diamant

Hvad er din 7-stjernede IA-diamant?

Ørsted er og bliver en global spiller i den grønne omstilling. Måske ville en korrekt anvendelse af den 7-stjernede IA-diamant i Ørsted ikke have givet et underskud på 20 milliarder. Ifølge Niels Lunde i DR2`s Deadline har Ørsted ikke været tæt nok på de grønne projekter i USA, hvilket har forhindret, at Ørsted endnu ikke er mellem de 5 allerstørste globale spillere i den grønne omstilling.

Den 7-stjernede IA-diamant er udviklet på basis af mine erfaring og succes med konsulentydelser og undervisning på AU, Syddansk Universitet og Erhvervsuniversitetet CBS gennem rigtig mange år. Her er et par eksempler med 7 prioriteringer af interaktionen i projekter:

Projektledelse

7-stjernen er eksempler  på prioriterede indgangsvinkler, medens de 7 prioriterede faser i IA-diamanten viser den udviklede praksis for faser i projektets interaktioner med interessenter, der kræver særlig opmærksomhed. En ting er teori en anden er praksis.

Projektstyring

Kommunikationen i interaktiv projektledelse er helt afgørende. Der skal kommunikeres interaktivt klart og struktureret med interessenterne. Den åbne kommunikation skal stimuleres for at sikre at feedback og feedforward er hensigtsmæssig.

Se videre på epm.dk, hvor du også kan tilmelde dig det Interaktive Projektlederkursus

Udgivet
Kategoriseret som generelt

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette website bruger cookies. Ved fortsat brug af websitet accepterer du vores vores brug af cookies.  Læs mere